SOS 1.0 – Simuleringsstödd optimering av servicekedjor inom specialist-, primär- och hemsjukvård

Hanke kuvaa ja simuloi hoitoketjuja, jotka ulottuvat perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon kuten esim. kotisairaanhoitoon ja optimoi ne erilaisten tekijöiden kuten läpimenoaikojen, kulujen ja hoidon laadun suhteen.

Hankkeen tarkoituksena on laatia käytännöt ja työtavat, joilla seurata potilaan tietä hoitokoneiston läpi sekä analysoida potilaan hoitoketjussa tapahtuneiden muutosten vaikutukset saatavilla olevien simulointityökalujen avulla. Tavoitteena on kuvata ja simuloida hoitoketjuja, jotka ulottuvat perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon kuten esim. kotisairaanhoitoon ja optimoida ne erilaisten tekijöiden kuten läpimenoaikojen, kulujen ja hoidon laadun suhteen. Painopiste tulee olemaan muutamissa tarkasti määritellyissä potilasryhmissä, jotka ovat hoidon suurkuluttajia.

Vastinrahoittajat

Pohjanmaan liitto (FI), Region Västerbotten (SE), Västerbottenin läänin maakäräjäkunta (SE), Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä K5 (FI), Vaasan sairaanhoitopiiri (FI), Jönköpingin teknillinen korkeakoulu (SE), Uumajan yliopisto (SE)

 

Skarmklipp SOS affisch

‹ Takaisin