Hankeseminaari 8.10.2019

Hankeseminaari 8.10.2019

Onneksi olkoon uusista hankkeistanne!
Toivottavasti olette päässeet hyvään alkuun ja asiat alkavat jo tuntua tutummilta. Kun hanke on ollut jonkin aikaa käynnissä, usein silti herää uusia kysymyksiä, minkä vuoksi toivotammekin teidät tervetulleiksi seminaariin:

Hankeseminaari tukea saaneille hankkeille
8.10.2019 BioRexissä, Hovioikeudenpuistikko 16, Vaasa

Seminaarin keskeisiä teemoja ovat hankelogiikka, tasa-arvon integrointi ja hanketalous. Lisäksi seminaarissa vierailee Destination Kvarken -hanke jakamassa kokemuksiaan menestystekijöistä ja valtionrajat ylittäviin hankkeisiin liittyvistä haasteista.

On suotavaa, että paikalle saapuu jokaisesta hankeryhmästä mahdollisimman monta osallistujaa (hankejohtajat, talouden ja hallinnon vastuuhenkilöt jne.) sekä hankkeiden kaikkien tuensaajien edustajat. Tämä helpottaa hanketyötänne jatkossa.

Silloin tällöin on hyvä virkistää muistiaan yhdessä muiden tuensaajien kanssa. Toivotammekin sen vuoksi kaikkien käynnissä olevien hankkeiden hanketoimijat – myös aiempiin aloitusseminaareihin osallistuneet – tervetulleiksi seminaariin.

Lähettäkää seminaarista tietoa yhteistyökumppaneillenne ja kokoontukaa yhteen nauttimaan hyödyllisestä tiedosta ja vinkeistä!

Mikäli seminaari herättää tarpeeksi kiinnostusta, järjestämme taksilentokoneen Uumajan ja Vaasan välille:
Uumaja – Vaasa aamulla 8.10.2019, Vaasa – Uumaja illalla seminaarin jälkeen.

Lentokone on pieni, joten paikkoja on rajallinen määrä ja ne varataan saapumisjärjestyksessä.
Taksilennolle ilmoittautuminen on sitova, ja kustannuksista lähetetään jälkikäteen lasku. Lennosta kiinnostuneet voivat lähettää sähköpostia osoitteeseen
jon.fransson@lansstyrelsen.se.

Ilmoittaudu tässä 30.9. mennessä.
Tervetuloa!

Agenda

Päivitetty 18.09.2019, Kello 11.02, Sara Sundbaum.