Juliste

Hyväksyttyjen hankkeiden tulee tiedottaa saamastaan Euroopan kehitysrahaston tuesta A3-kokoisella julisteella joka sisältää lyhyen hanke-esittelyn ja tietoja maksettavasta tuesta.  Julisteella tiedotetaan hankkeesta ja EU:n tuesta yleisölle ja juliste tulee näin ollen ripustaa jokaisen tuensaajan tiloihin, yleisölle näkyvälle paikalle. Juliste tulee myös lähettää sähköisesti ohjelmasihteeristöön ensimmäisen raportoinnin yhteydessä.    

Julisteen malli on saatavilla kahdessa eri muodossa: Wordissa ja InDesignissa. InDesignissa tehty juliste on tarkkuudeltaan painokelpoinen ja Wordissa tehdyn julisteen voi tulostaa tavallisella tulostimella.  

Julisteen molemmat mallit ovat saatavilla sekä ruotsiksi että suomeksi. Mallin rakennetta tulee noudattaa sekä otsikon, tekstin että kuvan osalta ja kaikkien mallissa olevien tietojen tulee löytyä julisteesta. Mallin harmaa ruutu osoittaa kuvan sijainnin. Hankkeet valitsevat oman kuvan joka kooltaan ja muodoltaan sopii harmaaseen ruutuun. Jos kuva ei kokonaan peitä harmaata ruutua, voi ruudun värjätä valkoiseksi harmaiden reunojen välttämiseksi. Ohjelmahallinto tulee hyödyntämään julisteita tiedottaessaan myönnetyistä hankkeista minkä vuoksi on tärkeää, että julisteet noudattavat samaa rakennetta.

Vastinrahoittajien logot voi halutessa lisätä julisteeseen. Jos muita kuin ohjelman logoja lisätään julisteeseen, tulee hankekäsikirjasta löytyviä ohjelman graafisia ohjeita noudattaa.

 

VINKKI! Jos kuva ei näy kokonaan sen liittämisen jälkeen, muuta asetusta niin että kuva sijaitsee tekstin edessä.         

 

Tiedostot:

BA exempelaffisch

BA-exempelaffisch.pdf | pdf | 222 KB | Viimeiksi päivitety: 21.07.2016 18:16:47

Päivitetty 28.09.2017, Kello 09.50, Sara Sundbaum.