Norjalainen osallistuja

Norjalaisen yhteistyökumppanin rahoitushakemus tulee jättää Nordland Fylkeskommunelle. Jos norjalaisella partnerilla ei ole IR-rahoitusta Nordland Fylkestä vaan muuta vastinrahoitusta julkiselta ja/tai yksityiseltä toimijalta, myös tämä voidaan laskea hankkeen norjalaiseksi vastinrahoitukseksi.

Norjalaiset partnerit eivät voi olla johtavia tuensaajia, koska EU-tukea ei makseta Norjaan. Norjalaisilla hankepartnereilla tulee olla yksi hankejohtaja, joka vastaa norjalaisille rahoittajille.

Norjalaisen Nordland Fylkeskommunelle jätettävän hakemuksen valuutta tulee olla NOK. Lisätietoa norjalaisesta hakemuksesta ja hakuajoista löydät TÄÄLTÄ. Botnia-Atlantica-ohjelmalle Min ansökan-palvelun kautta jätettyyn hakemukseen tulee myös rekisteröidä norjalaiset partnerit ja norjalainen budjetti (euroissa). Tukena norjalaisen budjetin rekisteröimiseen euroissa voi käyttää budjettitaulukkoa, joka muuntaa kustannukset norjan kruunuista euroiksi. Sekä kustannuksille että vastinrahoitukselle tulee käyttää samaa valuuttakurssia, joka voi esim. olla edellisen vuoden keskimääräinen valuuttakurssi.

Norjalaisen vastinrahoituksen ilmoittamiseen ohjelmalle tulee käyttää euroissa olevaa vastinrahoitustodistusta.             

Päivitetty 28.03.2017, Kello 09.57, .