Hae

Oletko kiinnostunut hakemaan rahoitusta Botnia-Atlanticasta? Hae-otsikon välilehdiltä löydät tietoa hakuajoista ja hakemusmenettelystä sekä linkin sähköiseen hakujärjestelmään Min ansökan, jonka kautta rahoitushakemus jätetään.

Jos sinulla ja kumppaneillasi on hankeidea jolle toivotte saavanne palautetta, voitte täyttää hankeluonnoslomakkeen ja lähettää sen sihteeristölle kommentoitavaksi. Palautteen saaminen ei ole sidoksissa hakuaikoihin. Huomioi, että lähetettyä hankeluonnoslomaketta ei lasketa muodolliseksi hakemukseksi!

 

Käsittely- ja päätöksentekoprosessi:

Kun hankehakemus on rekisteröity, ohjelmasihteeristö aloittaa saapuneen hakemuksen käsittelyn. Hakijalle lähetetään vastaanottotarkastus vahvistukseksi siitä, että hakemus on saapunut sihteeristöön. Hakijalla on mahdollisuus täydentää hakemusta käsittelyvaiheessa edellyttäen, että täydennykset toimitetaan ajoissa eivätkä muuta hankkeen luonnetta merkittävästi. Jos kyseessä on merkittävä muutos, tulee hakijan jättää uusi hakemus myöhemmän hakukierroksen yhteydessä.

Sihteeristö tekee priorisointiehdotuksen Ohjauskomitealle joka priorisoi hankkeita päätöksentekoa varten. Muodolliset päätökset tekee Hallintoviranomainen.

Hallintoviranomainen hylkää hakemukset jotka eivät täytä muotovaatimuksia, eli hakemuksia ei näin ollen käsitellä Ohjauskomiteassa. Hakija voi perua hakemuksensa käsittelyprosessin aikana.   

      

Päivitetty 02.02.2016, Kello 21.51, .