Projektseminarium och jämställdhetskonferens 20-21.9.2017

 

PROJEKTSEMINARIUM OCH JÄMSTÄLLDHETSKONFERENS 20.9.2017-21.9.2017 I UMEÅ

FOLKETS HUS, Skolgatan 59, Umeå

Den 20 september genomförs projektseminarium för beviljade projekt med fokus på projektlogik, projektekonomi och jämställdhetsintegrering. En tid in i projektets genomförande brukar nya frågor uppstå och det kan vara värdefullt att friska upp minnet tillsammans med andra stödmottagare vilket gör att vi välkomnar alla pågående projekt att delta. Tänk på att det kan vara värdefullt att flera roller (projektledare, ekonomer, administratörer etc) och flera stödmottagare i ett och samma projekt får del av informationen vid projektseminariet.

Den 21 september genomförs Botnia-Atlanticas årskonferens. Årets konferens riktar in sig på jämställdhet och vänder sig till beviljade projekt inom programmet. Konferensen kommer att ge fördjupade kunskaper i jämställdhet kopplat till näringslivsutveckling, konkreta tips på att arbeta med jämställdhetsintegrering och dessutom presenteras utvärderingen av programmets stöd för jämställdhetsintegrering. Vi ser gärna att varje projekt finns representerat med alla stödmottagare för att ge ytterligare kunskap inför det fortsatta projektgenomförandet.

För er som deltar båda dagarna kommer en middag att anordnas på kvällen den 20 september.

Taxiflyg kommer att gå från Vasa till Umeå den 20 september och tillbaka 21 september. Finns intresse för ett plan som går tur och retur Vasa - Umeå den 20 september kan detta också undersökas. Om du önskar taxiflyg från Vasa (observera att en intresseanmälan till flyget är bindande och du kommer att faktureras efter resan. Bokning av taxiflyg görs till gabriel.bolske (at) lansstyrelsen.se

Sista anmälningsdagen till båda eventen är 29 augusti. Mer information och program för dagarna kommer att publiceras senare.

Anmäl dig via länken i högermenyn.

Uppdaterat 26.06.2017, klockan 14.08, Ulf Grindgärds.