12.03.2020
Mitt Europa-kampanjen flyttas fram på grund av coronaviruset

Med anledning av coronaviruset/covid-19 har, på inrådan av EU-kommissionen, beslutats att skjuta fram kampanjen "Mitt Europa" som skulle genomförts i maj.
Kampanjen handlar om att uppmana till social sammankomst och även om det i många fall handlar om mindre evenemang känns det i nuläget onödigt.

Att uppmana till social sammankomst, även om det handlar om mindre evenemang, känns i nuläget onödigt och därför har detta beslut fattats. Eftersom ingen kan förutspå situationen i maj kan arbetet med evenemangen vara i onödan om det senare visar sig att allt måste ställas in. Vi hoppas att ni vill delta längre fram och i nuläget hoppas vi kunna arrangera kampanjen i september. Håll utkik i Botnia-Atlanticas kanaler, på www.eufonder.se och på Facebooksidan Mitt Europa för mer information framöver. Och kom ihåg att alltid sprida era fantastiska resultat och historier under #MittEuropa och #EUinmyRegion ! (De är inte bara kopplade till kampanjen). Ni kan också kontakta er förvaltande myndighet eller info@eufonder.se för att nå ut. Tack för ert engagemang!

Gå till "Nyheter"
Uppdaterat 05.07.2016, klockan 17.41, .