13.03.2020
Tiedotus Botnia-Atlantican tuensaajille koronaviruksesta johtuen

Hankkeet saattavat joutua kärsimään matkojen ja tapahtumien peruutuksista Covid19 viruksen takia ja siksi ohjelman hallinto haluaa informoida seuraavista asioista:

Tällä hetkellä vallitsevien poikkeuksellisten olosuhteiden takia on todennäköistä, että hankkeissa pitää lyhyellä varoitusajalla peruuttaa matkoja, konferensseja tai muita kokouksia ja sosiaalisia tapaamisia ja joissain määrin maksaa viime hetken peruutuksista johtuvia jäljelle jääviä kustannuksia. Botnia Atlantican aikomuksena on hyväksyä nämä kustannukset, mikäli ne ovat perusteltuja ja ehdot tuen saamiseen täyttyvät muutoin. Tuensaajaa kehotetaan tosin rajoittamaan kustannuksia ja toimimaan harkiten. Perusvaatimukset siihen, että kustannukset hankkeessa ovat tukikelpoisia on, että ne ovat aiheutuneet projektin toteuttamisessa ja että ne ovat on perusteltuja.

Mikäli peruutukset ja perutut tapahtumat vaikuttavat hankkeeseen siinä määrin että on epävarmaa, tuleeko hanke saavuttamaan hankkeen tavoitteet, tulee teidän ottaa yhteyttä hankekäsittelijäänne.

Siirry "Uutisia"-sivulle
Päivitetty 05.07.2016, Kello 17.40, .