07.09.2021
Europa i min region 20-26 september

Ni har väl inte glömt? Ännu finns det möjlighet att delta i årets Europa i min region (före detta Mitt Europa)! Kampanjen går ut på att visa upp EU-fondernas resultat runt om i Europa. Vad går egentligen EU:s och de regionala aktörernas pengar till? Vilken samhällsnytta gör dom?

Kampanjen är även detta år digital och att delta är enkelt. Du anmäler ditt projekt, väljer om du vill delta genom att visa upp film eller artiklar under kampanjveckan eller om du till och med vill hålla ett seminarium eller liknande. Här är spännvidden stor. Exempel på tidigare evenemang kan du läsa om på eufonder.se (länk nedan). Digitala lösningar är att föredra.

När: 20-26 september
Var: Digitalt
Hur: Ni publicerar era filmer eller länkar till seminarium digitalt och sprider sedan i era sociala kanaler. Tipsa också gärna era förvaltande myndigheter för att sprida materialet även hos dem. Se gärna Facebooksidan Europa i min region. Evenemangen får gärna hållas under kampanjveckan, men är de i höst kan du anmäla dig ändå och länka till evenemanget för att väcka intresse kring det.

För mer information: https://eufonder.se/eu-fonder/europa-i-min-region-2021.html
Anmäl dig här: https://ec.europa.eu/regional_policy/announcement/euinmyregion/index.cfm
Läs mer hos Kommissionen och ladda ner deras ”toolkit”: https://ec.europa.eu/regional_policy/en/policy/communication/euinmyregion/

 

Siirry "Uutisia"-sivulle
Päivitetty 05.07.2016, Kello 17.40, .